10kpl/set korkea laatu 16mm d6 tyhjä noppaa kanssa sileät pinnat mukautetun tulostaa tai kaiverrus logo lautapeli pyöristetty noppaa

2.51€ 2.67€
  • w341
  • Varastossa


Tuote:16mm tyhjä noppaa Materiaali:hartsi Koko:16mm kun tilaat yli 2000 kappaletta,voimme muokata dice color kuten teidän vaatimus(pantone-koodi),ota yhteyttä meihin.(sähköposti tai viesti) Paketti sisältää: x 10 kpl tyhjä noppaa Huomautus: 1.Sallikaa on 0,1-0,3 mm virhe johtuu manuaalinen mittaus. 2.Koska ero eri Monitorit, kuva ei välttämättä vastaa todellista väri artikkelin. Takaamme tyyli on sama kuin kuvissa.Kiitos! 1.Meillä on oma tehdas ja vakaa tarjonta! 2.Olemme ammatillinen tuottaa muovi noppaa ja luvut! 3.Voimme tuottaa mukautettuja tuotteita kohti asiakkaan malleja! Ota meihin yhteyttä! Huomaa 1. Tuonti tullit, verot ja maksut eivät sisälly kohteen hinta tai toimituskulut. Ja nämä maksut ovat ostajan vastuulla. 2. Tarkista maa on tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen hintatarjouksia tai ostaa. Huomiota 1.Varmista, shipping-osoite järjestys on oikea , ja osoite ostajalle tarjotaan järjestyksessä on o s shipping-osoite.Sillä kun paketti on lähetetty,emme voi muuttaa osoite. 2.Jos sinulla on ongelmia tilauksesi,ota yhteyttä meihin milloin ensimmäisen kerran.Jos se on, koska myyjä ei voi tilauksesi,me lupaamme lähettää sen uudelleen tai palauttaa rahat sinulle.Mutta jos se on, koska ostaja,olemme pahoillamme, että ostaja olisi ottaa vastuuta. 3.Jos et voi saada tilauksesi sisällä toimitusaika, ota meihin yhteyttä suoraan.Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia, viipymättä. Sinun tyytyväisyys ja positiivinen palaute on meille erittäin tärkeää.Jätä meille 5-tähteä positiivista palautetta, jos olet tyytyväinen meidän kohteet ja palvelut. Jos sinulla on kysyttävää,ota rohkeasti yhteyttä meihin .Me teemme parhaamme ratkaista ongelmia! Asiakkaiden tyytyväisyys on tärkein asia meille. Kaikki ongelmat voidaan ratkaista kautta viestintä.Kiitos!!! Rakkaat Asiakkaat! Kiitos paljon paljon tukea!!! Alkaen 2018-03-01 , jotta määrä yli $29 ,sinulle tarjotaan salaperäinen hieno Lahja!


  • Tuotemerkki: T&G
  • Koko: 16mm
  • Malli Numero: blankdice

  • Paketin Koko: 12cm x 10cm x 10cm (4.72in x 3.94in x 3.94in)
  • Pakkauksen Paino: 0.08kg (0.18lb.)
  • Yksikkö Tyyppi: paljon (10 kpl/erä)

Asiasanat: lautapeli, pelit lautapelit, custom dice, Halpa lautapeli, Laadukkaita pelejä, lautapelejä, Kiina custom dice Toimittajat.

Kirjoita arvostelu

Tutustu myös